Verhuurde woning verkopen Amsterdam

Verkoop uw verhuurde woning in Amsterdam aan de Amsterdamse Huizen Maatschappij, dé opkoper van verhuurde woningen in Amsterdam en omgeving. Wij kopen alle soorten verhuurde woningen, de huurders blijven zitten op basis van de bestaande huurovereenkomst.

Ontvang gratis een vrijblijvend bod zonder verplichtingen. Hiervoor hoeven we niet eerst te bezichtigen.

Verhuurde woning verkopen in Amsterdam

Wenst u uw verhuurde woning in Amsterdam te verkopen. De Amsterdamse Huizen Maatschappij koopt alle soorten huizen met huurders erin in Amsterdam en omgeving. Uw huis met huurder verkopen in Amsterdam is een slimme keuze. Door de nieuwe regels met betrekking tot de box-3 belasting en de huurregulering is het voor particulieren vaak niet meer rendabel om door te verhuren. Omdat wij een professionele woningbelegger zijn, kopen wij nog steeds verhuurde woningen in Amsterdam.

Overweegt u uw verhuurde woning te verkopen? Ontvang gratis en vrijblijvend een bod. Hiervoor is een bezichtiging niet vereist.

Het verhuren van een woning kent veel gedoe is vaak niet meer rendabel

Als eigenaar van een verhuurde woning kunt u geconfronteerd worden met tal van uitdagingen. Huurders stellen vaak hoge eisen aan u als verhuurder, en soms kunnen er problemen optreden die veel onderhoudswerk vereisen. Bovendien kunnen sommige huurders nalatig zijn in het onderhoud, waardoor u als verhuurder verantwoordelijk bent voor het oplossen van deze problemen. Om deze redenen kan het verstandig zijn om te overwegen uw verhuurde woning in de huidige staat te verkopen. Vanwege de voorgenomen verdere regulering van de huurmarkt gaan de huren noodgedwongen flink dalen, hierdoor is het vaak niet meer rendabel om een woning te blijven huren.

amsterdam vastgoed amsterdamse vastgoed maatschappij huis verkopen amsterdam huis verkopen vastgoed huizen vastgoed huizen verkoop

Hoe berekenen wij de waarde van een verhuurde woning?

Bij het verkopen van een verhuurde woning, wordt de waarde bepaald in verhuurde staat. Hiervoor kijken we naar een aantal zaken. Allereerst kijken we naar de huurinkomsten op basis van het bestaande huurcontract. Dit contract blijf namelijk geldig bij verkoop. Ook kijken wij naar de vierkante meters, de uitstraling van de woning en de potentie op de lange termijn. Bent u benieuwd wat de waarde van uw verhuurde woning is? Ontvang dan gratis een waardebepaling.

Wij kopen altijd direct zonder voorbehouden

Het verkopen van een verhuurde woning kan een onzeker traject zijn, De meeste kopers willen meerdere keren bezichtigen voordat ze een bod uitbrengen. Vaak hanteren ze ook financieringsvoorbehoud. De Amsterdamse Huizen Maatschappij biedt direct zonder voorbehouden. Zo heeft u meteen zekerheid over de verkoop van uw verhuurde woning.

Verhuurde woning verkopen in 4 stappen

Ontvang gratis een vrijblijvend voorstel

Vul eenvoudig het formulier in op onze website voor een gratis voorstel zonder verplichtingen. Een bezichtiging is niet vereist.

We plannen een afspraak in

Heeft u interesse in ons voorstel? Dan komen we graag langs voor een bezichtiging. Hierna brengen we een definitief bod uit zonder voorbehouden. Ook dit bod is voor u vrijblijvend en zonder verplichtingen.

We stellen de koopovereenkomst op

Heeft u interesse in het definitieve bod? Dan leggen we de afspraken vast in een koopovereenkomst. Alle kosten nemen wij voor onze rekening.

De notaris handelt de verkoop af

Onze vaste notaris ontvangt de koopovereenkomst en handelt de verkoop af. Op de afgesproken overdrachtsdatum wordt de akte van levering ondertekend en ontvangt u uw geld. Gefeliciteerd met de verkoop!

Wij kopen alle soorten verhuurde woningen

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden enkel opstellen van het vrijblijvende bod.

Daarom kiest u voor de Amsterdamse Huizenmaatschappij

Daarom kiezen verkopers voor ons

Ervaringen van onze klanten

Simon
Langestraat
Lees verder
Mijn verhuurde woning snel verkocht voor een goede prijs
A. de Jong
Henri Polaklaan
Lees verder
Erg tevreden met de Amsterdamse Huizenmaatschappij als koper!
Desiree Zwart
Utrechtsedwarsstraat
Lees verder
Verhuurd pand verkocht en meer dan blij mee.
Alex Jansen
Hoofdweg
Lees verder
Goede zaken gedaan, huurders konden blijven zitten
Previous
Volgende

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Wij kopen alle soorten huizen en panden