Huis verkopen met overwaarde 

Verkoop uw huis aan de Amsterdamse Huizen Maatschappij en verzilver uw overwaarde zonder een langdurig en onzeker verkooptraject. Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van woningen en zijn niet afhankelijk van voorbehouden van financiering. Uw partner voor de verkoop van uw huis met overwaarde.

Een bod is gratis en vrijblijvend. Hiervoor is géén bezichtiging vereist. Vraag direct aan.

Uw huis verkopen met overwaarde? Dan kunt u terecht bij Amsterdamse Huizen Maatschappij. Wij kopen huizen in heel Amsterdam voor onze eigen rekening. Hierbij is geen sprake van enig voorbehoud van financiering. Vul direct het online contactformulier in en ontvang een uitstekend bod op uw woning. U kunt een bod gemakkelijk aanvragen en dit verplicht u tot niets. We laten u graag kennismaken met onze flexibele voorwaarden. Ga voor zekerheid en neem contact met ons op. 

Dit moet u weten over een huis verkopen met overwaarde

Als u uw huis gaat verkopen, is er kans dat u te maken krijgt met overwaarde. De overwaarde is het bedrag dat u overhoudt nadat de winst van de verkoop is verrekend met de resterende hypotheekschuld. Overwaarde is natuurlijk gunstig, maar er zijn wel een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Zo moet u bijvoorbeeld vermogensbelasting over dit bedrag betalen als u het bedrag op uw spaarrekening zet. Bij een huis verkopen met overwaarde bieden flexibele voorwaarden een uitkomst. Daarom geven wij u bijvoorbeeld inspraak bij het vaststellen van de overdrachtsdatum. 

Huis verkopen met overwaarde aan Amsterdamse Huizen Maatschappij

Als u uw huis wilt verkopen met overwaarde, bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons een aanvraag doen door het online contactformulier in te vullen. Nadat we uw aanvraag hebben binnengekregen, gaan we direct voor u aan de slag. Eerst doen we een vrijblijvend bod op uw woning. Daarna plannen we graag een bezichtiging, zodat we de woningwaarde nauwkeurig kunnen vaststellen. Aan de hand daarvan wordt er een definitief bod uitgebracht, wat overigens geheel vrijblijvend is.

 

Na uw akkoord wordt er een koopovereenkomst opgesteld. U heeft inspraak bij de afspraken die daarin worden vastgelegd. Denk bijvoorbeeld aan de datum van overdracht die u naar eigen wens kunt vaststellen. We hanteren gunstige voorwaarden, want van hoge makelaarskosten is geen sprake. Ook nemen we de notariskosten voor onze eigen rekening. Verder ontvangt u op de overdrachtsdatum direct het verkoopbedrag. Bovendien is er geen sprake van enig voorbehoud van financiering. Op deze manier proberen we het verkooptraject zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

Renoveren na de verkoop

Of u nu uw huis gaat verkopen met of zonder overwaarde, we zoeken altijd naar manieren om een huis na de verkoop te renoveren en te verduurzamen. Zo voegen we enerzijds waarde toe aan de woning en verbeteren we anderzijds de leefbaarheid in Amsterdam. U kunt ervan uitgaan dat we de beste manier zoeken om waarde aan de woning toe te voegen. Uw woning is bij ons in goede handen. Als uw woning in verouderde staat verkeert en toe is aan een renovatie, zijn we nog steeds geïnteresseerd. Ook voor een woning in verhuurde staat, kunt u bij ons een aanvraag doen.

Huis verkopen zonder onzekerheden

Als u zonder onzekerheden uw huis wilt verkopen met overwaarde, zit u bij ons goed. In tegenstelling tot een regulier verkooptraject is bij ons de onderhoudsstaat niet van belang. We zorgen zelf voor een eventuele renovatie na de verkoop. Daarnaast zal de verkoop bij ons relatief vlot verlopen. Dat komt onder meer omdat we woningen kopen voor onze eigen rekening en zonder enig voorbehoud van financiering. Kortom, we kunnen alle onzekerheden van u wegnemen. 

Gunstige voorwaarden

Een verkooptraject verloopt bij ons soepel, vlot en zorgeloos. Ook als u een huis wilt verkopen met overwaarde. We streven naar een verkoop met gunstige voorwaarden. Dat bereiken we onder meer omdat we u inspraak geven bij het opstellen van de verkoopvoorwaarden. Zo kan de overdrachtsdatum bijvoorbeeld naar uw wens worden vastgesteld. Het is tevens mogelijk om een voorschot te ontvangen. Dit zorgt voor een soepele overgang naar uw nieuwe woonplek. Ook andere wensen omtrent de verkoop kunnen we in ogenschouw nemen. Laat het ons vooral weten als u benieuwd bent naar wat we voor u kunnen betekenen.

Voor elk soort woning kunt u een aanvraag doen

Of u nu commercieel vastgoed, een verhuurde woning of een ander soort woning wilt verkopen, we helpen u graag. Naast dat u ons een huis kunt verkopen met overwaarde, is de staat van onderhoud ook niet van belang. Dat geldt ook voor het woningtype, want op zowel appartementen en rijtjeswoningen als vrijstaande woningen in Amsterdam doen we graag een bod.  

Wilt u uw huis verkopen met overwaarde? Neem dan direct contact met ons op. Vul vandaag nog het online contactformulier in, dan staan we u spoedig te woord. U kunt ons ook bereiken door te bellen: 020-2612326 of een e-mail te sturen naar: info@amsterdamsehuizenmaatschappij.nl. Als u verder nog vragen heeft over onze werkwijze, laat het ons dan gerust weten. 

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden enkel opstellen van het vrijblijvende bod.

Daarom kiest u voor de Amsterdamse Huizenmaatschappij

Daarom kiezen verkopers voor ons

Ervaringen van onze klanten

Esther
Tweede Leliedwarsstraat
Lees verder
Mijn huis was direct verkocht voor een goede prijs. Aanrader!
K. in ’t Veld
Admiraal de Ruijterweg
Lees verder
Super partij, geen extra kosten en ik kon rustig op zoek naar een nieuwe woning
Dirk Rademaker
De Lairessestraat
Lees verder
Duidelijke communicatie, fijn om mijn huis aan te verkopen. Betrouwbaar bedrijf
L. de Hoop
Eerste Jan Steenstraat
Lees verder
Mijn huis was in slechte staat. Toch kopen ze het. Erg opgelucht, blij met de verkoop
Previous
Volgende

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Wij kopen alle soorten huizen en panden