Over Amsterdamse Huizenmaatschappij

De Amsterdamse Huizen Maatschappij koopt, ontwikkelt en verkoopt huizen en panden in Amsterdam en omgeving. Met veel passie werken wij elke dag aan nieuwe projecten. Wij kopen vastgoed voor de eigen beleggingsportefeuille en zijn actief in het ontwikkelen vastgoed om het vervolgens weer aan te bieden aan één van onze klanten.

Lokale expertise, passie voor de stad

Bij De Amsterdamse Huizenmaatschappij zijn we gepassioneerd over de prachtige stad Amsterdam en haar unieke eigenschappen. Wij begrijpen de aantrekkingskracht van deze levendige stad en de toenemende vraag naar hoogwaardige woningen en panden Met jarenlange ervaring in de vastgoedsector hebben we een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbaar en deskundig vastgoedbedrijf. Onze expertise omvat alle aspecten van het vastgoedproces, inclusief marktonderzoek, aankoop, planning, ontwikkeling en verkoop. We begrijpen de dynamiek van de Amsterdamse vastgoedmarkt en kunnen onze klanten helpen weloverwogen beslissingen te nemen.

Wij gaan verder dan alleen het kopen, ontwikkelen en verkopen van vastgoed. We zijn ook toegewijd aan het creëren van waarde voor de gemeenschap en het behouden van het unieke karakter van Amsterdam. We streven naar projecten die niet alleen op uiterlijk vlak aantrekkelijk zijn, maar ook bijdragen aan een betere leefomgeving voor de bewoners en een positieve impact hebben op de buurt.

Een betrouwbare, transparante partij

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke relaties en maatwerk. We streven ernaar om nauw samen te werken met elke verkoper, of het nu gaat om een particuliere investeerder, een vastgoedontwikkelaar of een huiseigenaar die zijn/haar woning wil verkopen. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om te luisteren naar uw behoeften en doelen, en om oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke situatie. Transparantie is een van onze kernwaarden. We geloven in open en eerlijke communicatie gedurende het hele proces. We zorgen ervoor dat verkopers volledig op de hoogte bent van elke stap die we nemen. We streven naar succesvolle en duurzame samenwerkingen waarbij wederzijds vertrouwen centraal staat.

Neem vrijblijvend contact met ons op

We nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn benieuwd naar uw situatie en wat wij voor u kunnen betekenen. Graag gaan we met u in gesprek. U kunt het contactformulier hieronder invullen zodat wij vervolgens contact met u opnemen. Ook kunt u een email sturen naar info@amsterdamsehuizenmaatschappij.nl. Liever direct telefonisch contact? Wij zijn bereikbaar op 020-2612326.

Neem vrijblijvend contact op

* We gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden enkel opstellen van het vrijblijvende bod.

Wij kopen alle soorten huizen in Amsterdam

Daarom kiest u voor de Amsterdamse Huizenmaatschappij

Daarom kiezen verkopers voor ons

Ervaringen van onze klanten

H. van den Bergh
van Ostadestraat
Lees verder
Hele fijne partij, deden direct een goed voorstel voor mijn huis.
Astrid Bongers
Stadionweg
Lees verder
Ik heb een verhuurd pand verkocht, de verkoop verliep transparant en snel. Echt een aanrader.
E. van de Kemenade
Prinsengracht
Lees verder
Het voorstel was direct onvoorwaardelijk. Deze zekerheid is erg fijn. Beter dan via een makelaar.
D. de Winter
Amstel
Lees verder
Mijn pand met achterstallig onderhoud heeft nu een nieuwe mooie bestemming gekregen. Super mooi gerenoveerd, goed voor de stad!
Eric
Nieuwe Kerkstraat
Lees verder
We wilden ons huis verkopen maar hadden nog niets nieuws gevonden. Na verkoop konden we er nog in blijven zitten totdat we een nieuwe woning hadden. Een echte aanrader.
Jochem en Sophie
Lindengracht
Lees verder
Ons huis was direct verkocht, ook achterstallig onderhoud was geen probleem.
I. de Jager
Frederik Hendrikstraat
Lees verder
De Amsterdamse Huizenmaatschappij kwam met een goed voorstel. Erg fijn om zaken mee te doen.
Hans
Churchilllaan
Lees verder
Ik heb een verhuurd huis verkocht, de huurder kon gewoon blijven zitten en is ook tevreden met de Amsterdamse Huizen Maatschappij als nieuwe verhuurder.
Vorige
Volgende