Huis verkopen kosten

Heeft u plannen om uw huis te verkopen en wilt u geen hoge kosten maken? Verkoop dan uw huis aan Amsterdamse Huizen Maatschappij. Geen verplichtingen & directe zekerheid.

Een bod is gratis en vrijblijvend. Hiervoor is géén bezichtiging vereist. Vraag direct aan.

Omdat we elk type woning kopen voor eigen rekening, kunnen we u flexibele voorwaarden garanderen. Zo brengen we bijvoorbeeld geen hoge makelaarskosten of notariskosten in rekening. Daarnaast is het mogelijk om voor elk soort woning – ongeacht de onderhoudsstaat – een aanvraag te doen. Vul vandaag nog het online contactformulier in en maak kennis met onze uitstekende voorwaarden. Neem contact met ons op als u behoefte heeft aan zekerheid en een vlot verkooptraject.

Direct uw huis verkopen zonder hoge kosten

U kunt ons uw huis verkopen zonder hoge kosten of andere onzekerheden. Zo nemen we de notariskosten bijvoorbeeld voor onze eigen rekening. Als u wilt weten wat we voor u kunnen betekenen, kunt u het formulier op onze website invullen. Zodra we uw aanvraag hebben binnengekregen, doen we een vrijblijvend voorstel. Voordat we een definitief bod uitbrengen, plannen we graag een bezichtiging. Wanneer we bij u langskomen, kunnen we de woningwaarde beter vaststellen. Vervolgens doen we een definitief bod op uw woning. Dit is overigens geheel vrijblijvend.

 

Als u eenmaal akkoord gaat met ons bod, stellen we een koopovereenkomst op. U heeft inspraak bij de afspraken die we daarin vastleggen. Denk hierbij aan het bepalen van de datum van overdracht. Wanneer u bij ons uw huis gaat verkopen, zijn er overigens geen hoge kosten en hanteren we flexibele voorwaarden. Wanneer u de koopovereenkomst tekent, handelen we de verkoop met u af. Het verkoopbedrag ontvangt u op de datum van overdracht.

Renoveren en verduurzamen

Een huis verkopen gaat doorgaans gepaard met hoge kosten. Denk bijvoorbeeld aan het renoveren van uw huis. Aan ons kunt u echter ieder soort huis verkopen, ongeacht de onderhoudsstaat. Mocht het nodig zijn, renoveren we uw pand zelf na de verkoop. Ook kijken we op welke manier we het huis kunnen verduurzamen. Dit doen we om waarde aan uw woning toe te voegen. Bovendien is het onze missie om de leefbaarheid van Amsterdam in stand te houden. 

 

Ook als u een woning in verhuurde staat wilt verkopen, kunt u bij ons terecht. Het voordeel is dat er voor de huurders niets verandert. Ze kunnen namelijk gewoon blijven zitten op basis van de bestaande voorwaarden. Verder zijn we ook geïnteresseerd in commercieel vastgoed.

Weet waar u aan toe bent

We vinden het belangrijk dat u uw huis kunt verkopen zonder onzekerheden zoals hoge kosten. Bij ons is daarvan geen sprake, omdat we uw huis direct kopen voor onze eigen rekening. Het voordeel is dat u niet te maken krijgt met een langdurig verkooptraject. Ook is er geen voorbehoud van financiering. Dat is wel het geval als u uw huis verkoopt aan een particuliere koper. Op korte termijn kunt u een bod op uw woning verwachten. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele gebreken aan uw woning. We kopen uw woning namelijk ongeacht de onderhoudsstaat.

Uitstekende voorwaarden

Naast dat u ons uw huis kunt verkopen zonder hoge kosten, krijgt u ook te maken met flexibele voorwaarden. Bij het vaststellen van de verkoopvoorwaarden heeft u veel inspraak. Daardoor kunt u bijvoorbeeld naar eigen wens de datum van overdracht vaststellen. Daarnaast is het mogelijk om alvast een voorschot te ontvangen. Op deze manier houden we de overgang naar uw nieuwe woonplek zo soepel mogelijk. Mocht u verder nog specifieke wensen hebben bij de verkoop van uw woning, laat het ons dan vooral weten. 

Een uitstekend bod op ieder type woning

U heeft bij ons de mogelijkheid om elk type huis te verkopen zonder hoge kosten. Of het nu om een appartement, rijtjeswoning, vrijstaand huis of ander type woning gaat, we staan voor u klaar. Alle soorten woningen binnen Amsterdam hebben onze interesse. Ook de exacte ligging is daarbij niet van belang. U kunt altijd rekenen op een uitstekend bod op uw woning. Mocht u nieuwsgierig zijn naar het bod dat we kunnen uitbrengen, vul dan vooral het online contactformulier in.

Doe een aanvraag

Wilt u uw huis verkopen zonder hoge kosten? Dan moet u bij ons zijn. U betaalt geen hoge makelaars- of notariskosten en u komt achteraf niet voor verrassingen te staan. We brengen graag een vrijblijvend bod uit op uw woning. U kunt ons bereiken door via het contactformulier uw gegevens bij ons achter te laten. Vervolgen krijgt u op korte termijn van ons te horen. We zijn ook telefonisch: 020-2612326 en via e-mail: info@amsterdamsehuizenmaatschappij.nl bereikbaar. Voor vragen over onze werkwijze of onze flexibele voorwaarden staan we u vriendelijk te woord.

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden enkel opstellen van het vrijblijvende bod.

Daarom kiest u voor de Amsterdamse Huizenmaatschappij

Daarom kiezen verkopers voor ons

Ervaringen van onze klanten

Esther
Tweede Leliedwarsstraat
Lees verder
Mijn huis was direct verkocht voor een goede prijs. Aanrader!
K. in ’t Veld
Admiraal de Ruijterweg
Lees verder
Super partij, geen extra kosten en ik kon rustig op zoek naar een nieuwe woning
Dirk Rademaker
De Lairessestraat
Lees verder
Duidelijke communicatie, fijn om mijn huis aan te verkopen. Betrouwbaar bedrijf
L. de Hoop
Eerste Jan Steenstraat
Lees verder
Mijn huis was in slechte staat. Toch kopen ze het. Erg opgelucht, blij met de verkoop
Previous
Volgende

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Wij kopen alle soorten huizen en panden