Beleggingspand verkopen Amsterdam

Verkoop uw beleggingspand aan de Amsterdamse Huizen Maatschappij. Wij zijn dé lokale vastgoedbelegger en kopen alle soorten beleggingspanden in Amsterdam en omgeving. Wij kopen altijd zonder voorbehouden waardoor u direct verzekerd bent van de verkoop.

Ontvang gratis een vrijblijvend bod zonder verplichtingen. Hiervoor hoeven we niet eerst te bezichtigen.

Beleggingspand verkopen in Amsterdam

Uw beleggingspand in Amsterdam verkopen? De Amsterdamse Huizen Maatschappij koopt alle soorten beleggingsobjecten. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt, kunnen wij u een snelle en probleemloze verkoop van uw beleggingspand garanderen.

Discrete en directe verkoop, een betrouwbare partner

Doordat wij direct schakelen met u als verkoper loopt u niet het risico dat uw pand de hele markt rondgaat. Wij bieden u een directe verkoop en u bespaart duizenden euro’s aan makelaars- en notariskosten. Voor het verkopen van uw beleggingspand in Amsterdam is het van belang dat u zakendoet met een betrouwbare partij die zijn afspraken altijd nakomt. Wij staan lokaal bekend als een zeer betrouwbaar en wij hechten er erg veel waarde aan om onze beloften na te komen.

Residentiële, commerciële en combinatie objecten

Wij kopen alle soorten beleggingsvastgoed in Amsterdam. Is uw beleggingspand verhuurd? Dan kopen we het inclusief de huidige huurovereenkomsten. Voor de huurders blijft alles hetzelfde. Ook zijn we geïnteresseerd in panden die leeg zijn of deels leeg zijn. Wij kopen woningen, winkels, horeca, kantoren, garages en/of een combinatie daarvan.

Ook voor beleggingspanden in slechte staat of met (huurders)problemen

Wij weten als geen ander dat beleggingspanden in Amsterdam ook problemen met zich mee kunnen brengen. Zo kan het zijn dat u een geschil heeft met een huurder, of dat er sprake is van achterstallig onderhoud. Ook dat is geen probleem voor ons. Wij zien kansen in alle soorten panden en gebreken nemen wij voor onze rekening. Zo heeft u achteraf geen gedoe.

Uw beleggingspand in Amsterdam verkocht in 4 stappen

Ontvang gratis een vrijblijvend voorstel

Vul eenvoudig het formulier in op onze website voor een gratis voorstel zonder verplichtingen. Een bezichtiging is niet vereist.

We plannen een afspraak in

Heeft u interesse in ons voorstel? Dan komen we graag langs voor een bezichtiging. Hierna brengen we een definitief bod uit zonder voorbehouden. Ook dit bod is voor u vrijblijvend en zonder verplichtingen.

We stellen de koopovereenkomst op

Heeft u interesse in het definitieve bod? Dan leggen we de afspraken vast in een koopovereenkomst. Alle kosten nemen wij voor onze rekening.

De notaris handelt de verkoop af

Onze vaste notaris ontvangt de koopovereenkomst en handelt de verkoop af. Op de afgesproken overdrachtsdatum wordt de akte van levering ondertekend en ontvangt u uw geld. Gefeliciteerd met de verkoop!

Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor de verkoop van uw beleggingspand? Wij gaan graag met u in gesprek. Uiteraard geheel vrijblijvend en zonder kosten. U kunt een aanbod aanvragen via de website of een email sturen naar: info@amsterdamsehuizenmaatschappij.nl.
Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 020-2612326.

Wij kopen alle soorten beleggingspanden in Amsterdam

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden enkel opstellen van het vrijblijvende bod.

Daarom kiest u voor de Amsterdamse Huizenmaatschappij

Daarom kiezen verkopers voor ons

Ervaringen van onze klanten

John Vinken
Warmoesstraat
Lees verder
Fijn bedrijf om mijn beleggingspand aan te hebben verkocht. Komen alle afspraken na.
G. de Ruijter
Spuistraat
Lees verder
Mijn laatste beleggingspanden verkocht zeer goede ervaring mee
Iris de Graaff
Kinkerstraat
Lees verder
Ik heb een woon-winkelpand verkocht. Duidelijk, betrouwbaar en snel.
Alfons
Balistraat
Lees verder
Dit is de beste lokale belegger om aan te verkopen!
Vorige
Volgende

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Wij kopen alle soorten huizen en panden