Huis verkopen bij scheiding

Bij een scheiding en de verkoop van het huis moet er veel geregeld worden. Het verkopen van de gezamenlijke woning is hierbij vaak nodig. Wilt u graag zonder onzekerheden uw huis verkopen bij een scheiding? Doe dan vandaag nog een aanvraag bij Amsterdamse Huizen Maatschappij.

Een bod is gratis en vrijblijvend. Hiervoor is géén bezichtiging vereist. Vraag direct aan.

Wilt u uw huis direct verkopen bij een scheiding? Dan bent u hier aan het goede adres. Bij Amsterdamse Huizen Maatschappij bent u verzekerd van een zorgeloze verkoop van uw woning. Wij kopen uw woning namelijk voor eigen rekening. Hierbij is geen sprake van voorbehoud van financiering. Ook betaalt u geen hoge makelaars- of notariskosten. Wij kunnen u flexibele verkoopvoorwaarden garanderen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat voor u de mogelijkheden zijn. Op elk type woning doen we een bod, doe dus gerust een aanvraag. 

Een huis verkopen bij een scheiding

Het kan uitdagend zijn om een huis te verkopen bij een scheiding. Een scheiding kan immers een onverwachte verandering zijn in uw leven. In zo’n situatie biedt het vaak een uitkomst om een huis op korte termijn te verkopen. Wanneer u kiest voor een reguliere verkoop, gaat dat gepaard met een langdurig traject en hoge kosten. Zeker als u snel een beslissing moet maken, kan dat ongunstig uitpakken. Daarom is het verstandiger om ons uw huis te verkopen bij een scheiding. U kunt bij ons namelijk terecht voor een directe verkoop zonder enig voorbehoud. 

Snel uw huis verkopen aan de Amsterdamse Huizen Maatschappij

Als u op korte termijn uw huis wilt verkopen bij een scheiding, staan we voor u klaar. Een aanvraag is zo gedaan via het formulier op onze website. U ontvangt vervolgens van ons een vrijblijvend bod op uw woning. Voordat we ons bod definitief maken, plannen we graag een bezichtiging met u in. Onze taxateurs kunnen dan de woningwaarde zorgvuldig in kaart brengen. Daarna brengen we geheel vrijblijvend een definitief bod uit. Na uw akkoord gaat u een soepel verkooptraject tegemoet.  

 

Wij kunnen u geheel ontzorgen, van uw aanvraag tot aan de overdracht. Daarbij houden we rekening met uw wensen. Wanneer we bijvoorbeeld een koopovereenkomst opstellen, heeft u veel inspraak. We leggen flexibele afspraken vast. U kunt ervan uitgaan dat we de notariskosten voor onze eigen rekening nemen. Van andere hoge makelaarskosten is ook geen sprake. In andere woorden, u komt niet voor onaangename verrassingen te staan. Als u binnenkort uw huis wilt verkopen bij een scheiding, maken we het u graag makkelijk.   

Wat doen we met uw woning na de verkoop?

Wanneer u ons uw huis gaat verkopen bij een scheiding, is deze bij ons in goede handen. Nadat de verkoop is afgerond, kijken we naar manieren om waarde aan uw woning toe te voegen. Tegelijkertijd voegen we waarde toe aan de stad. Het gaat dan vooral om leefbaarheid. Zo gaan we naast een renovatie ook aan de slag met het verduurzamen van de woning. Op die manier proberen we een positieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van Amsterdam. 

Ga voor zekerheid

Een regulier verkooptraject bij een particuliere koper neemt meestal veel tijd in beslag. Daarnaast worden er hoge kosten in rekening gebracht. Dit brengt veel onzekerheid met zich mee. Als u uw huis snel wilt verkopen bij een scheiding kunt u dat waarschijnlijk niet gebruiken. Wij nemen dit soort onzekerheden graag van u weg. Dat doen we door geen hoge kosten in rekening te brengen en op korte termijn een uitstekend bod te doen op uw woning. U kunt duizenden euro’s aan kosten besparen. 

 

Het voordeel van ons uw huis verkopen bij een scheiding, is dat u zich niet druk hoeft te maken over eventuele gebreken. Ook als uw woning aan een renovatie toe is, doen we graag een bod. Een renovatie na de verkoop nemen we voor onze eigen rekening. 

Profiteer van onze voorwaarden

U kunt ons uw huis verkopen bij een scheiding tegen uitstekende voorwaarden. Zoals eerder is benoemd, heeft u inspraak bij het vaststellen van de verkoopvoorwaarden. Hierbij kunt u denken aan het naar uw wens bepalen van de overdrachtsdatum. Dit kan de overgang naar uw nieuwe woonplek een stuk soepeler maken. Verder is het mogelijk om een voorschot te ontvangen. Zo streven we naar een zorgeloze verkoop. Als u verder nog wensen heeft met betrekking tot het verkooptraject, laat het ons dan vooral weten. 

Vraag een bod aan

Wilt u graag zonder onzekerheden uw huis verkopen bij een scheiding? Doe dan vandaag nog een aanvraag bij Amsterdamse Huizen Maatschappij. Of het nu gaat om een appartement, rijtjeswoning of vrijstaande woning, u kunt gerust contact met ons opnemen. We zijn ook geïnteresseerd in commercieel vastgoed en verhuurde woningen. Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden. Wanneer u het online contactformulier invult, krijgt u spoedig antwoord. We zijn ook telefonisch: 020-2612326 en via e-mail: intro@amsterdamsehuizenmaatschappij.nl bereikbaar. Voor vragen over onze werkwijze staan we u vriendelijk te woord. 

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden enkel opstellen van het vrijblijvende bod.

Daarom kiest u voor de Amsterdamse Huizenmaatschappij

Daarom kiezen verkopers voor ons

Ervaringen van onze klanten

Esther
Tweede Leliedwarsstraat
Lees verder
Mijn huis was direct verkocht voor een goede prijs. Aanrader!
K. in ’t Veld
Admiraal de Ruijterweg
Lees verder
Super partij, geen extra kosten en ik kon rustig op zoek naar een nieuwe woning
Dirk Rademaker
De Lairessestraat
Lees verder
Duidelijke communicatie, fijn om mijn huis aan te verkopen. Betrouwbaar bedrijf
L. de Hoop
Eerste Jan Steenstraat
Lees verder
Mijn huis was in slechte staat. Toch kopen ze het. Erg opgelucht, blij met de verkoop
Previous
Volgende

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Wij kopen alle soorten huizen en panden