Commercieel vastgoed verkopen Amsterdam

Uw commercieel vastgoed verkopen in Amsterdam? Verkoop uw object aan de Amsterdamse Huizenmaatschappij. Wij kopen alle soorten commercieel vastgoed en brengen direct een aanbod uit zonder financieringsvoorbehoud waardoor u direct zekerheid heeft over de verkoop.

Ontvang gratis een vrijblijvend bod zonder verplichtingen. Hiervoor hoeven we niet eerst te bezichtigen.

Commercieel vastgoed verkopen Amsterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw commercieel vastgoed in Amsterdam en omgeving te verkopen? De Amsterdamse Huizen Maatschappij is gespecialiseerd in het kopen van diverse soorten panden, variërend van horecapanden en ontwikkelobjecten tot garages, winkels, kantoren en bedrijfshallen. Met onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van vastgoed in Amsterdam, streven wij ernaar om u een snelle en probleemloze verkoopervaring te bieden.

Een betrouwbare partij voor de verkoop van uw commercieel vastgoed

Het verkopen van commercieel vastgoed in Amsterdam is voor u waarschijnlijk een belangrijke beslissing. Dat begrijpen wij als geen ander. Of u nu een horecaondernemer bent die zijn pand wil verkopen om een nieuwe uitdaging aan te gaan, een investeerder die zijn commerciële objecten wil afstoten, of een bedrijfseigenaar die zijn winkel, kantoor of bedrijfshal wil verkopen, wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. U vindt in ons een betrouwbare partner waarbij het nakomen van afspraken en discretie centraal staat.

Hoe berekenen wij de waarde voor de verkoop van uw object?

Voor het verkopen van uw commercieel vastgoed wilt u uiteraard een marktconforme prijs ontvangen. Wij weten als geen ander een goede waarde te berekenen en betalen altijd marktconforme prijzen. Door onze jarenlange ervaring in het kopen van commercieel vastgoed in Amsterdam kunnen wij u snel een passend voorstel doen. Wij begrijpen ook dat elke situatie uniek is en specifieke behoeften met zich meebrengt. Daarom bieden wij een persoonlijke benadering, waarbij we graag met u in gesprek gaan om uw wensen en doelen te begrijpen.

Wij kopen alle soorten commercieel onroerend goed in heel Amsterdam en omgeving

Bent u benieuwd of wij wat kunnen betekenen voor de verkoop van uw commercieel object? Wij zijn in principe geïnteresseerd in alle soorten panden in geheel Amsterdam. De afgelopen jaren hebben wij verschillende objecten gekocht in Amsterdam Centrum, Oostelijke Eilanden en Kadijken, Westelijke Eilanden, Haarlemmerbuurt, Jordaan, De Pijp, Oud-Zuid, De Plantage, Oostelijk Havengebied, Watergraafsmeer, Oud-West, Rivierenbuurt, Buitenveldert, Zuidas, Ijburg en Noord. Ook kopen we buiten Amsterdam, zoals in Amstelveen, Diemen, Badhoevedorp, Landsmeer, Zaandam, Haarlem, Hoofddorp, Weesp, Purmerend en Almere.

Uw commercieel vastgoed verkocht in 4 stappen

Ontvang gratis een vrijblijvend voorstel

Vul eenvoudig het formulier in op onze website voor een gratis voorstel zonder verplichtingen. Een bezichtiging is niet vereist.

We plannen een afspraak in

Heeft u interesse in ons voorstel? Dan komen we graag langs voor een bezichtiging. Hierna brengen we een definitief bod uit zonder voorbehouden. Ook dit bod is voor u vrijblijvend en zonder verplichtingen.

We stellen de koopovereenkomst op

Heeft u interesse in het definitieve bod? Dan leggen we de afspraken vast in een koopovereenkomst. Alle kosten nemen wij voor onze rekening.

De notaris handelt de verkoop af

Onze vaste notaris ontvangt de koopovereenkomst en handelt de verkoop af. Op de afgesproken overdrachtsdatum wordt de akte van levering ondertekend en ontvangt u uw geld. Gefeliciteerd met de verkoop!

Wij kopen alle soorten commercieel vastgoed

Ontvang gratis een aanbod

Bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden voor de verkoop van uw commercieel vastgoed? Ontvang dan gratis een vrijblijvend voorstel van ons. U kunt het formulier invullen op de website. Wij nemen hierna kosteloos contact met u op. Ook kunt u ons bereiken op 020-2612326. U kunt ons ook een email sturen op info@amsterdamsehuizenmaatschappij.nl

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden enkel opstellen van het vrijblijvende bod.

Daarom kiest u voor de Amsterdamse Huizenmaatschappij

Daarom kiezen verkopers voor ons

Ervaringen van onze klanten

O. van der Aa
Transformatorweg
Lees verder
Mijn bedrijfspand verkocht. Fijne ervaring met dit bedrijf. Komen alle afspraken na.
Harry
Lindengracht
Lees verder
Duidelijk en transparant.
Michael van Eersel
Valkenburgerstraat
Lees verder
Ik verkoop nu al jaren af en toe een pandje aan dit bedrijf. Steeds weer goed gewoon.
Arend-Jan
Kloveniersburgwal
Lees verder
De beste van Amsterdam!
Vorige
Volgende

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Wij kopen alle soorten huizen en panden