Huis verkopen

Snel zelf uw huis verkopen zonder een langdurig en stressvol verkooptraject? Verkoop uw huis direct aan de Amsterdamse Huizenmaatschappij. Wij zijn de makelaar die zelf huizen koopt. Wij kopen in heel Nederland. Ontvang gratis een vrijblijvend bod zonder verplichtingen.

Een bod is gratis en vrijblijvend. Hiervoor is géén bezichtiging vereist. Vraag direct aan.

Huis verkopen? Wij helpen u om de woning zonder onzekerheden of stress te verkopen. Wij kunnen de woning namelijk rechtstreeks van u kopen, zonder financieringsvoorbehoud. Daardoor heeft u bij ons direct veel zekerheid en hoeft u zich geen zorgen te maken over makelaarskosten. U bespaart op deze manier duizenden euro’s aan kosten. Bent u benieuwd tegen welk bedrag u het huis kunt verkopen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend bod.

Uw huis verkopen aan Amsterdamse Huizenmaatschappij

Wilt u uw huis snel verkopen? Dan kunt u eenvoudig een vrijblijvend bod aanvragen door het formulier op onze website in te vullen. Als reactie op dit formulier doen wij u een vrijblijvend voorstel. Bent u geïnteresseerd in ons voorstel, dan komen we graag bij u langs voor een bezichtiging. Zo kunnen we de waarde van uw woning goed in kaart brengen. Na de bezichtiging brengen we een definitief bod op uw woning uit. Uiteraard is ons aanbod geheel vrijblijvend.

 

Wilt u uw huis verkopen tegen het bod dat wij hebben uitgebracht? Dan stellen we een koopovereenkomst op. Daarin leggen we al onze afspraken vast. Wat die afspraken betreft, zijn we overigens zeer flexibel. De verkoopvoorwaarden stemmen we namelijk samen met u af. Alle kosten, zoals de notariskosten, nemen wij voor onze rekening. Tekent u de koopovereenkomst? Dan handelen we de verkoop netjes met u af. Op de overdrachtsdatum ontvangt u ook meteen het verkoopbedrag.

Wat doen wij met uw woning?

Staat u op het punt om uw huis te verkopen, nadat u er jarenlang heeft gewoond? Dan vindt u het hoogstwaarschijnlijk ook belangrijk dat de woning in goede handen is. Goed om te weten is dat wij ook graag waarde aan uw woning toevoegen. Dat doen we door het huis te renoveren en te verduurzamen. Wij zien het dan ook als onze missie om de leefbaarheid van Nederlandse steden en dorpen te vergroten. We gaan dus altijd na wat de beste manier is om waarde aan de woning toe te voegen. Wat we met uw woning doen, is overigens ook afhankelijk van de huidige staat. Zo kopen wij bijvoorbeeld ook woningen in verhuurde staat. Indien u ons een verhuurde woning wilt verkopen, kunnen de huurders blijven zitten op basis van de bestaande voorwaarden. Voor de huurders verandert er dus niets.

Uw huis verkopen en directe zekerheid

Uw huis verkopen valt niet altijd mee. Zeker als uw woning gebreken heeft, is het lastig om een particuliere koper te vinden. Vaak doorloopt u een langdurig traject voordat de woning verkocht is. En zelfs als u een potentiële koper heeft gevonden, is er vaak sprake van een verkoop onder voorbehoud van financiering. Ondertussen betaalt u hoge makelaarskosten. Bij Amsterdamse Huizen Maatschappij nemen we deze onzekerheden graag bij u weg. Wij brengen snel een definitief bod op uw woning uit. En indien u hiermee akkoord gaat, is er van onzekerheden geen sprake meer.

Overigens kopen wij woningen in iedere staat van onderhoud. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele verborgen gebreken. Wij nemen de woning graag van u over, en zijn altijd in staat om de woning te renoveren. 

Uw huis verkopen tegen gunstige voorwaarden

Bij Amsterdamse Huizen Maatschappij vinden we het belangrijk dat u uw huis tegen gunstige voorwaarden kunt verkopen. We bieden u dan ook veel controle over de verkoopvoorwaarden. U kiest bijvoorbeeld zelf de overdrachtsdatum. Zo kunt u bijvoorbeeld na verkoop nog een jaar in uw huis blijven wonen. U kunt rustig op zoek gaan naar een nieuwe woning. Daarnaast bieden we u ook de mogelijkheid om alvast een voorschot te ontvangen. Zo kunt u zelfs voor uw verhuizing al van financiële vrijheid profiteren. Heeft u bepaalde wensen omtrent de verkoop van uw woning? Geef deze dan gerust bij ons aan, zodat we met u mee kunnen denken!

Welke huizen kopen wij?

Amsterdamse Huizenmaatschappij koopt woningen door heel Nederland. De exacte ligging van uw woning maakt voor ons dus niets uit. Bovendien kopen we allerlei soorten woningen, van appartementen en rijtjeswoningen tot aan vrijstaande huizen. We doen dus altijd een goed bod op uw woning, ongeacht het type. Daarnaast kunnen we ook een bod uitbrengen op commercieel vastgoed. Bent u benieuwd welk bod u kunt verwachten? Laat dan snel uw gegevens achter op onze website.

Heeft u vragen over onze werkwijze?

Wilt u uw huis verkopen, maar heeft u nog vragen over onze werkwijze? Neem ook in dat geval gerust contact met ons op. U kunt daarvoor gebruikmaken van het contactformulier. Wij zijn ook telefonisch  020-2612326 en via e-mail: info@amsterdamsehuizenmaatschappij.nl bereikbaar. Wij streven ernaar om uw vragen zo snel en goed mogelijk te beantwoorden. 

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden enkel opstellen van het vrijblijvende bod.

Daarom kiest u voor de Amsterdamse Huizenmaatschappij

Daarom kiezen verkopers voor ons

Ervaringen van onze klanten

Esther
Tweede Leliedwarsstraat
Lees verder
Mijn huis was direct verkocht voor een goede prijs. Aanrader!
K. in ’t Veld
Admiraal de Ruijterweg
Lees verder
Super partij, geen extra kosten en ik kon rustig op zoek naar een nieuwe woning
Dirk Rademaker
De Lairessestraat
Lees verder
Duidelijke communicatie, fijn om mijn huis aan te verkopen. Betrouwbaar bedrijf
L. de Hoop
Eerste Jan Steenstraat
Lees verder
Mijn huis was in slechte staat. Toch kopen ze het. Erg opgelucht, blij met de verkoop
Previous
Volgende

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Wij kopen alle soorten huizen en panden