Makelaar Amsterdam

Verkoop uw huis direct zelf aan de Amsterdamse Huizenmaatschappij. Wij zijn een opkopende makelaar die zelf huizen koopt voor eigen portefeuille.

Een bod is gratis en vrijblijvend. Hiervoor is géén bezichtiging vereist. Vraag direct aan.

Makelaar in Amsterdam voor de verkoop van uw huis

Bent u op zoek naar een professionele, betrouwbare makelaar voor de verkoop van uw huis in Amsterdam? De Amsterdamse Huizen Maatschappij is een makelaar die zelf huizen koopt in Amsterdam voor eigen portefeuille. Een huis verkopen kan een stressvolle bezigheid zijn. Zo heeft u bij een normale makelaar te maken met vele bezichtigingen. Ook kan het zijn dat de verkoop niet snel gaat. Hoe langer uw huis openbaar te koop staat, hoe kleiner de kans dat het uiteindelijk verkocht wordt. Particuliere kopers zijn kritisch en vaak denken mensen dat als een huis al lang te koop staat, dat er iets aan de hand moet zijn met het huis. Als u het huis al verkoopt, heeft u vaak te maken met financieringsvoorbehoud van een koper. Als de koper de financiering niet rond krijgt, gaat de koop alsnog niet door. Op dit moment is het krijgen van een financiering steeds lastiger voor kopers, vanwege de snel gestegen rente.

De beste prijs voor uw huis, zonder financieringsvoorbehoud

Door uw huis te verkopen aan ons als opkopende makelaar, kunt u rekenen op een snelle, directe verkoop van uw huis in Amsterdam, zonder de kosten en het gedoe van een traditionele makelaar. Wij rekenen namelijk geen makelaarskosten. Dit bespaart u duizenden euro’s. Ook brengen we meteen een bod uit zonder financieringsvoorbehoud. Hierdoor heeft u direct zekerheid over de koopprijs en de verkoop.

Wij kopen in alle buurten in Amsterdam

Wij zijn actief als opkopende makelaar in heel Amsterdam, wij kopen in Amsterdam Centrum, Amsterdam Zuid, Amsterdam West, Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam Nieuw-West en Amsterdam Zuidoost.

 

Wij kennen de Amsterdamse huizenmarkt goed en bespreken samen met u de mogelijkheden. Dankzij onze snelle, efficiënte aanpak en onze focus op uw belangen, kunt u bij ons rekenen op een eerlijke prijs voor uw huis.

Waarom kopen wij zelf huizen aan?

Wij hebben als makelaar in Amsterdam veel klanten die op zoek zijn naar een huis. Om genoeg aanbod voor onze klanten te hebben, kopen wij als makelaar zelf huizen op. Vaak verduurzamen en verbouwen wij de huizen eerst, om ze vervolgens compleet aan onze klanten aan te bieden.

Verkoop uw huis nu, ontvang direct uw geld en blijf er nog een jaar wonen

Wij zijn geen traditionele makelaar. Als opkopende makelaar bieden wij u de mogelijkheid om uw huis nu te kopen waardoor u direct zekerheid heeft over de verkoop. Vervolgens kunt u nog tot een jaar in uw huis blijven wonen zodat u rustig op zoek kan gaan naar een nieuw huis. Heeft u juist wel haast? Dan kunnen we de overdracht binnen een paar dagen verzorgen.

Ontvang gratis een vrijblijvend aanbod

Benieuwd wat wij als opkopende makelaar kunnen bieden voor uw huis? Ontvang gratis een vrijblijvend aanbod. Hiervoor is géén bezichtiging nodig!. U kunt het formulier op de website invullen en wij nemen contact met u op. Liever direct iemand spreken? Bel dan naar 020-2612326. Ook kunt u ons mailen op info@deamsterdamsehuizenmaatschappij.nl

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden enkel opstellen van het vrijblijvende bod.

Daarom kiest u voor de Amsterdamse Huizenmaatschappij

Daarom kiezen verkopers voor ons

Ervaringen van onze klanten

Esther
Tweede Leliedwarsstraat
Lees verder
Mijn huis was direct verkocht voor een goede prijs. Aanrader!
K. in ’t Veld
Admiraal de Ruijterweg
Lees verder
Super partij, geen extra kosten en ik kon rustig op zoek naar een nieuwe woning
Dirk Rademaker
De Lairessestraat
Lees verder
Duidelijke communicatie, fijn om mijn huis aan te verkopen. Betrouwbaar bedrijf
L. de Hoop
Eerste Jan Steenstraat
Lees verder
Mijn huis was in slechte staat. Toch kopen ze het. Erg opgelucht, blij met de verkoop
Vorige
Volgende

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Wij kopen alle soorten huizen en panden