Huis verkopen tips

Wilt u uw huis verkopen? Om uw huis zonder onzekerheden te kunnen verkopen, geven we hieronder wat nuttige tips.

Een bod is gratis en vrijblijvend. Hiervoor is géén bezichtiging vereist. Vraag direct aan.

Amsterdamse Huizen Maatschappij koopt uw woning voor eigen rekening zonder enig voorbehoud van financiering. Elk soort woning – ongeacht de onderhoudsstaat – komt bij ons in aanmerking voor een gunstig bod. Het bod verplicht u tot niets en zult u spoedig na uw aanvraag ontvangen. Neem vandaag nog contact met ons op. We zullen u dan uitgebreid informeren over wat we voor u kunnen betekenen.

Verkoop uw woning aan de Amsterdamse Huizen Maatschappij

Wie behoefte heeft aan een verkooptraject zonder onzekerheden kan het beste bij ons een aanvraag doen. Wij kopen alle typen woning voor eigen rekening. Daarbij is geen sprake van enig voorbehoud van financiering. Het voordeel daarvan is dat we u flexibele voorwaarden kunnen garanderen. Als u geen behoefte heeft aan een langdurig verkooptraject met hoge makelaars- of notariskosten, bent u hier aan het juiste adres. 

 

Nadat we uw aanvraag binnenkrijgen, gaan we direct voor u aan de slag. U ontvangt op korte termijn een vrijblijvend bod op uw woning. Voordat we een definitief bod uitbrengen, plannen we graag een bezichtiging met u in. Dan kunnen we de waarde van uw woning zorgvuldig in kaart brengen. Zodra u eenmaal akkoord bent gegaan met ons voorstel, gaat u een soepel verkooptraject tegemoet. Als u uw huis zo zorgeloos mogelijk wilt verkopen, hebben we hieronder een aantal handige tips.

Stel de overdrachtsdatum naar eigen wens vast

Wat uw huis verkopen betreft, is één van de beste tips die we u kunnen geven dat u uw wensen aangeeft bij het opstellen van de koopovereenkomst. Bij het opstellen van de voorwaarden heeft u namelijk inspraak. U kunt onder meer de overdrachtsdatum naar eigen wens vaststellen. We geven u deze mogelijkheid onder meer om de overgang naar uw nieuwe woonplek zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Het is goed om te weten dat de datum van overdracht tevens de datum is waarop u het verkoopbedrag ontvangt.

Vraag ons om een voorschot

De volgende tip is als volgt: vraag om een voorschot wanneer we samen de koopovereenkomst opstellen. In veel gevallen biedt dit een uitkomst. Met behulp van een vooruitbetaling geniet u nog voor de verhuizing al van financiële vrijheid. U kunt dit bedrag bijvoorbeeld gebruiken voor het aanschaffen van nieuwe inboedel. Dit is één van de manieren waarop we zorgen voor een soepele overgang. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om na de verkoop nog een jaar in het huis te blijven wonen. Dit is vooral prettig wanneer u nog geen nieuw huis heeft gevonden. 

Verkoop ons uw verhuurde woning

Wanneer u uw huis wilt verkopen en tips nodig heeft, is het handig om te weten dat u bij ons voor elk soort woning een aanvraag kunt doen. Of het nu een appartement, tussenwoning of vrijstaande woning betreft, we doen graag een bod. Ook verhuurde woningen, beleggingspanden of commercieel vastgoed kunt u ons verkopen. Bij commercieel vastgoed kunt u denken aan horecapanden, garages, ontwikkel-objecten, winkels en kantoren. Voor verhuurde panden geldt dat de huurders op basis van de bestaande voorwaarden kunnen blijven zitten. 

 

Naast het woningtype is ook de onderhoudsstaat niet van belang. We zorgen namelijk zelf voor een eventuele renovatie na de verkoop. Dat doen we om waarde aan de woning toe te voegen. Dit komt tevens de leefbaarheid van Amsterdam ten goede. Na de verkoop kijken we ook op welke manier we de woning kunnen verduurzamen. Daarbij gaan we altijd na wat de beste manier is om dat te doen.

Huis verkopen tips: een zorgeloos verkooptraject

Door middel van onze flexibele voorwaarden proberen we u een zorgeloos verkooptraject te garanderen. Bij een verkoop aan een particuliere koper krijgt u doorgaans te maken met een langdurig verkooptraject en hoge makelaarskosten. Bij ons komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Als u uw huis wilt verkopen zonder onzekerheden, houd dan rekening met de bovengenoemde tips. Profiteer vooral van onze uitstekende verkoopvoorwaarden. Voordat we de koopovereenkomst opstellen, informeren we je graag over de mogelijkheden.   

Doe direct een aanvraag

Als u uw huis zorgeloos wilt verkopen, neem de bovengenoemde tips dan in ogenschouw. Mocht u meer willen weten, neem dan vooral contact met ons op. Amsterdamse Huizen Maatschappij verzekert u een soepele verkoop op basis van gunstige voorwaarden. Een bod op uw woning verplicht u tot niets en kan gemakkelijk worden aangevraagd. Vul het online contactformulier in, uw bericht wordt spoedig door ons beantwoord. U kunt ons ook telefonisch 020-2612326 of via e-mail bereiken: info@amsterdamsehuizenmaatschappij.nl. Mocht u verder nog vragen voor ons hebben, laat het dan gerust weten. 

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden enkel opstellen van het vrijblijvende bod.

Daarom kiest u voor de Amsterdamse Huizenmaatschappij

Daarom kiezen verkopers voor ons

Ervaringen van onze klanten

Esther
Tweede Leliedwarsstraat
Lees verder
Mijn huis was direct verkocht voor een goede prijs. Aanrader!
K. in ’t Veld
Admiraal de Ruijterweg
Lees verder
Super partij, geen extra kosten en ik kon rustig op zoek naar een nieuwe woning
Dirk Rademaker
De Lairessestraat
Lees verder
Duidelijke communicatie, fijn om mijn huis aan te verkopen. Betrouwbaar bedrijf
L. de Hoop
Eerste Jan Steenstraat
Lees verder
Mijn huis was in slechte staat. Toch kopen ze het. Erg opgelucht, blij met de verkoop
Previous
Volgende

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Wij kopen alle soorten huizen en panden