Huis verkopen zonder makelaar aan bekende

Bent u van plan om uw huis te verkopen zonder makelaar aan een bekende? Dan hebben wij voor u wellicht een beter alternatief. Wij bieden namelijk dezelfde voordelen. Echter heeft u bij ons meer zekerheid.

Een bod is gratis en vrijblijvend. Hiervoor is géén bezichtiging vereist. Vraag direct aan.

 Amsterdamse Huizen Maatschappij koopt diverse typen woningen voor eigen rekening. Neem direct contact met ons op. Een aanvraag is geheel vrijblijvend en u ontvangt spoedig een uitstekend bod op uw woning. 

Nadelen van een huis verkopen zonder makelaar aan bekende

Als u uw huis wilt verkopen zonder makelaar aan een bekende, zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Het lijkt soms voordelig om een huis voor een lage prijs te verkopen, bijvoorbeeld aan een familielid. Zo voorkomt u een langdurig verkooptraject met hoge makelaarskosten en andere onzekerheden. Echter zijn hier ook nadelen aan verbonden. De kans is namelijk groot dat de verkoop vanwege de lage prijs als een schenking wordt gezien, waardoor u schenkbelasting moet betalen. 

Het is mogelijk om uw huis te verkopen zonder makelaar aan een bekende, maar wij hebben wellicht een beter alternatief voor u. U kunt ons namelijk direct uw woning verkopen, zonder enig voorbehoud van financiering. We kunnen alle onzekerheden van uw wegnemen. 

Een beter alternatief

Net als wanneer u uw huis gaat verkopen zonder makelaar aan een bekende, is er bij ons ook geen sprake van een langdurig verkooptraject. Wij brengen ook geen hoge makelaars- of notariskosten in rekening. U geniet van dezelfde voordelen én u krijgt zekerheid. Geheel vrijblijvend kunt u ons contactformulier invullen. Daarna doen we op korte termijn een voorlopig bod op uw woning. Zodra uw akkoord gaat met het voorstel, plannen we een bezichtiging met u in. Dan kunnen onze taxateurs de woningwaarde nauwkeurig vaststellen. Vervolgens ontvangt u een definitief bod. Dit verplicht u tot niets. 

Flexibele voorwaarden

Mocht u van plan zijn om uw huis te verkopen zonder makelaar aan een bekende, laten we u graag kennismaken met onze uitstekende voorwaarden. Bij ons profiteert u namelijk van dezelfde flexibiliteit, maar komt u nooit voor verrassingen te staan. Het verkoopbedrag ontvangt u op de datum van overdracht. Wanneer we een koopovereenkomst opstellen, betrekken we u bovendien bij het bepalen van de voorwaarden. We vinden het belangrijk dat u inspraak heeft, geen onnodig hoge kosten maakt en weet waar u aan toe bent.  

Hoe we waarde aan uw woning toevoegen

Het kan zijn dat u uw huis wilt verkopen zonder makelaar aan een bekende omdat u zeker wilt weten dat de woning in goede handen is. U hoeft zich bij ons geen zorgen te maken over wat er met uw woning gebeurt. We streven er namelijk naar om waarde aan het huis toe te voegen. Nadat de verkoop is afgerond, zorgen we ten eerste voor een renovatie. Ten tweede kijken we hoe we uw woning kunnen verduurzamen. We doen ons best om op deze manier een positieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van Amsterdam. 

Een verkoop zonder onzekerheid

Wanneer u uw huis wilt verkopen zonder makelaar aan een bekende – maar toch behoefte heeft aan zekerheid – bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons komt er immers ook geen makelaar aan te pas. In plaats daarvan kopen we uw woning direct voor eigen rekening. Hiermee voorkomt u harde onderhandelingen over de verkoopvoorwaarden, maar heeft u tegelijkertijd zekerheid. Er zijn echter nog meer voordelen waar u van kunt profiteren. Het is bij ons namelijk een optie om een alvast voorschot te ontvangen voordat de verkoop is afgerond. Zo houden we de overgang naar uw nieuwe woonplek zo soepel mogelijk. 

Een gunstig bod voor elk type woning

Wij hebben een gunstig alternatief voor een huis verkopen zonder makelaar aan een bekende. Elk type woning komt in aanmerking voor een uitstekend bod. Eventuele verborgen gebreken aan uw woning nemen we immers voor lief. Mocht er een renovatie nodig zijn, zorgen we daar zelf voor na de verkoop. Bij onderhandelingen over de verkoopprijs speelt de onderhoudsstaat doorgaans een belangrijke rol. Wanneer u emotioneel betrokken bent bij de potentiële koper, kunnen dit soort zaken financieel ongunstig uitpakken. Bij een verkoop aan een bekende is juridische zekerheid bovendien niet vanzelfsprekend. Daarom is het verstandig om bij ons een vrijblijvende aanvraag te doen.

Doe direct een aanvraag

Wilt u uw huis verkopen zonder makelaar aan een bekende? Bij Amsterdamse Huizen Maatschappij kunt u terecht voor een gunstigere optie. Wij kopen uw woning voor eigen rekening zonder voorbehouden. Als u nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, vul dan direct het contactformulier in. U kunt ons ook telefonisch: 020-2612326 of via e-mail bereiken: info@amsterdamsehuizenmaatschappij.nl.

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden enkel opstellen van het vrijblijvende bod.

Daarom kiest u voor de Amsterdamse Huizenmaatschappij

Daarom kiezen verkopers voor ons

Ervaringen van onze klanten

Esther
Tweede Leliedwarsstraat
Lees verder
Mijn huis was direct verkocht voor een goede prijs. Aanrader!
K. in ’t Veld
Admiraal de Ruijterweg
Lees verder
Super partij, geen extra kosten en ik kon rustig op zoek naar een nieuwe woning
Dirk Rademaker
De Lairessestraat
Lees verder
Duidelijke communicatie, fijn om mijn huis aan te verkopen. Betrouwbaar bedrijf
L. de Hoop
Eerste Jan Steenstraat
Lees verder
Mijn huis was in slechte staat. Toch kopen ze het. Erg opgelucht, blij met de verkoop
Previous
Volgende

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Wij kopen alle soorten huizen en panden