Huis verkopen Amsterdam

Snel zelf uw huis verkopen in Amsterdam zonder een langdurig en stressvol verkooptraject? Verkoop uw huis direct aan de Amsterdamse Huizenmaatschappij. Wij zijn de makelaar die zelf huizen koopt. Ontvang gratis een vrijblijvend bod zonder verplichtingen.

Een bod is gratis en vrijblijvend. Hiervoor is géén bezichtiging vereist. Vraag direct aan.

Huis verkopen zonder stress en onzekerheid

Uw huis verkopen in Amsterdam zonder onzekerheden en stress? De Amsterdamse Huizenmaatschappij is de makelaar die zelf huizen koopt in Amsterdam, bij ons bent u verzekerd van een directe verkoop zonder makelaarskosten en financieringsvoorbehoud.

Snelle verkoop met directe zekerheid

Het verkopen van een huis in Amsterdam kan heel stressvol en onzeker zijn. Zo krijgt u te maken met vele bezichtigingen en als u een bod krijgt, is dit vaak heel onzeker omdat kopers financieringsvoorbehoud hanteren. Door de snel gestegen rente krijgen kopers vaak hun financiering niet rond waardoor u weer van voor af aan moet beginnen. Wij zijn dé makelaar die zelf huizen koopt. Wij brengen direct een bod uit zonder financieringsvoorbehoud, hierdoor beschikt u direct over een onvoorwaardelijk bod.

amsterdam vastgoed amsterdamse vastgoed maatschappij huis verkopen amsterdam huis verkopen vastgoed huizen vastgoed huizen verkoop

Waarom kopen wij huizen aan?

Wij zijn de enige makelaar in Amsterdam die zelf huizen koopt. Wij kopen zelf omdat wij veel klanten hebben die een woning zoeken. Vaak renoveren en/of verduurzamen wij de huizen eerst voordat we het weer aanbieden aan onze klanten. Door zelf te kopen, kunnen wij onze klanten het beste voorzien van genoeg aanbod.

Ook merken wij dat verkopers op zoek zijn naar directe zekerheid. Particuliere kopers bieden dit niet. Daarom kopen wij zonder voorbehouden waardoor u als verkoper direct weet waar u aan toe bent.

Voor de verkoop van uw huis in alle buurten van Amsterdam

Als u uw huis in Amsterdam aan ons verkoopt, maakt het niet uit in welke buurt u woont. Wij kopen namelijk in alle buurten. Wij zijn actief in Amsterdam Zuid, Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Oost,  Amsterdam Zuidoost en Amsterdam Nieuw-West.

Verkoop nu en blijf nog een jaar in uw huis wonen

Wilt u uw huis verkopen maar heeft u nog geen nieuw huis gevonden? Geen probleem. Wij kunnen uw huis nu direct kopen maar bieden u de mogelijkheid om nog tot een jaar in het huis te blijven wonen. U heeft dan genoeg tijd om rustig zonder stress op zoek te gaan naar een nieuw huis.

Heeft u een huis met huurders erin? Ook daar zijn we in geïnteresseerd. Wij kopen het huis dan in verhuurde staat. Dat betekent dat we het huurcontract overnemen waardoor er voor de huurder niks verandert.

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden enkel opstellen van het vrijblijvende bod.

Daarom kiest u voor de Amsterdamse Huizenmaatschappij

Daarom kiezen verkopers voor ons

Ervaringen van onze klanten

Esther
Tweede Leliedwarsstraat
Lees verder
Mijn huis was direct verkocht voor een goede prijs. Aanrader!
K. in ’t Veld
Admiraal de Ruijterweg
Lees verder
Super partij, geen extra kosten en ik kon rustig op zoek naar een nieuwe woning
Dirk Rademaker
De Lairessestraat
Lees verder
Duidelijke communicatie, fijn om mijn huis aan te verkopen. Betrouwbaar bedrijf
L. de Hoop
Eerste Jan Steenstraat
Lees verder
Mijn huis was in slechte staat. Toch kopen ze het. Erg opgelucht, blij met de verkoop
Previous
Volgende

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Wij kopen alle soorten huizen en panden