Huis verkopen onder woz waarde  

Het is mogelijk om uw woning onder de WOZ waarde te verkopen. Meldt uw woning vrijblijvend aan en ontvang alle informatie die u nodig heeft voor een snelle en goede verkoop.

Een bod is gratis en vrijblijvend. Hiervoor is géén bezichtiging vereist. Vraag direct aan.

Bent u van plan om uw huis te verkopen onder de woz waarde? Hoewel dat in sommige gevallen gunstig kan zijn, is het waarschijnlijk verstandiger om uw huis aan ons te verkopen. We kopen uw huis namelijk voor eigen rekening en zonder enig voorbehoud van financiering. Hierdoor kunnen we flexibele voorwaarden hanteren en verloopt het verkooptraject vlot en zonder onzekerheden. Als u nieuwsgierig bent naar wat u van ons kunt verwachten, doe dan vooral een aanvraag. Amsterdamse Huizen Maatschappij garandeert u een zorgeloze verkoop. Neem direct contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. 

Waarom een huis verkopen onder woz waarde

In de meeste gevallen willen mensen hun huis natuurlijk verkopen voor een zo hoog mogelijke prijs. Soms is het echter wenselijk om een huis te verkopen onder de woz waarde, bijvoorbeeld als u uw huis goedkoop wil verkopen aan één van uw kinderen. De woz waarde wordt ieder jaar vastgesteld door de gemeente. Aan de hand daarvan wordt de hoogte van belastingen en heffingen bepaald. 

Het is in principe mogelijk om een huis te verkopen onder de woz waarde. Hier zijn echter wel wat nadelen aan verbonden. Zo moet er waarschijnlijk schenkbelasting worden betaald, aangezien een verkoopbedrag onder de woz waarde als een schenking wordt gezien. Slechts een bepaald bedrag kan belastingvrij worden geschonken. Als u behoefte heeft aan een zorgeloze verkoop van uw woning, is het wellicht een betere optie om bij ons een aanvraag te doen.  

Direct uw huis verkopen

Als u uw huis wilt verkopen onder de woz waarde, kan het zijn dat u schenkbelasting moet betalen. In dat geval kunt u beter bij ons een aanvraag doen. Dit doet u eenvoudig via het formulier op onze website. Zodra we uw aanvraag binnenkrijgen, gaan we voor u aan de slag en doen we een voorstel. Dit is geheel vrijblijvend. Vervolgens plannen we graag een bezichtiging met u in. Op die manier kunnen we de waarde van uw woning zorgvuldig in kaart brengen en een definitief bod uitbrengen. Ook ons definitieve bod verplicht u tot niets. 

 

Mocht u akkoord gaan met ons voorstel, dan gaat u een flexibel verkooptraject tegemoet. Dankzij onze flexibele voorwaarden is een verkooptraject gunstiger alternatief voor een huis verkopen onder de woz waarde. Een verkooptraject verloopt bij ons namelijk vlot, soepel en zonder onzekerheden. Dat komt onder meer omdat u inspraak heeft bij het vaststellen van de verkoopvoorwaarden. Bovendien worden er bij ons geen hoge makelaars- of notariskosten in rekening gebracht. 

Renovatie en verduurzaming van uw woning

Er is nog een reden waarom het aantrekkelijker is om bij ons een aanvraag te doen dan dat u uw huis gaat verkopen onder de woz waarde. U hoeft zich namelijk geen zorgen te maken over de onderhoudsstaat van uw woning. Ook als uw woning aan een renovatie toe is, heeft uw woning onze interesse. Nadat de verkoop is afgerond kijken we zelf hoe er waarde aan uw woning kan worden toegevoegd. We voeren dan bijvoorbeeld een renovatie uit. Ook kijken we of we de woning kunnen verduurzamen. Op die manier dragen we wat vastgoed betreft bij aan de leefbaarheid van Amsterdam. 

Uw huis verkopen zonder onzekerheid

 In tegenstelling tot wanneer u uw woning verkoopt aan een particuliere koper, betaalt u bij ons geen hoge makelaarskosten of notariskosten. Tevens is het mogelijk om voorafgaand aan de overdrachtsdatum een voorschot te ontvangen. Van onzekerheden of een langdurig verkooptraject is bij ons geen sprake. Op korte termijn na uw aanvraag zult u een bod op uw woning ontvangen. Of u nu een appartement, vrijstaande woning of tussenwoning wilt verkopen, we staan voor u klaar. U kunt ook een aanvraag doen voor het verkopen van commercieel vastgoed of woningen in verhuurde staat. Bij een verkoop van een woning in verhuurde staat kunnen de huurders gewoon in het pand blijven zitten. We doen er alles aan om de verkoop zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

Vrijblijvend een aanvraag doen

Als u uw huis wilt verkopen onder de woz waarde, houd er dan rekening mee dat hier voorwaarden aan zijn verbonden. U kunt het uzelf een stuk makkelijker maken door bij ons een aanvraag te doen. Wij zullen u vervolgens informeren over de mogelijkheden en een vrijblijvend bod doen op uw woning. Vervolgens gaat u een flexibel verkooptraject zonder onzekerheden in. Neem vandaag nog contact met ons op. We zijn te bereiken via het online contactformulier. We zijn ook telefonisch: 020-2612326 en via e-mail: info@amsterdamsehuizenmaatschappij.nl bereikbaar. Wanneer u verder nog vragen voor ons heeft, staan we u vriendelijk te woord.

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden enkel opstellen van het vrijblijvende bod.

Daarom kiest u voor de Amsterdamse Huizenmaatschappij

Daarom kiezen verkopers voor ons

Ervaringen van onze klanten

Esther
Tweede Leliedwarsstraat
Lees verder
Mijn huis was direct verkocht voor een goede prijs. Aanrader!
K. in ’t Veld
Admiraal de Ruijterweg
Lees verder
Super partij, geen extra kosten en ik kon rustig op zoek naar een nieuwe woning
Dirk Rademaker
De Lairessestraat
Lees verder
Duidelijke communicatie, fijn om mijn huis aan te verkopen. Betrouwbaar bedrijf
L. de Hoop
Eerste Jan Steenstraat
Lees verder
Mijn huis was in slechte staat. Toch kopen ze het. Erg opgelucht, blij met de verkoop
Previous
Volgende

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Wij kopen alle soorten huizen en panden