Huis verkopen aan bekende

Wilt u uw huis graag verkopen aan een bekende? Dan kunt u beter met ons contact opnemen. Bij ons gaat u namelijk gegarandeerd een soepel verkooptraject in. Amsterdamse Huizen Maatschappij koopt alle soorten woningen direct voor eigen rekening. We brengen geen hoge makelaars- of notariskosten in rekening.

Een bod is gratis en vrijblijvend. Hiervoor is géén bezichtiging vereist. Vraag direct aan.

Heeft u plannen om uw woning te verkopen aan een familielid of kennis? Dan adviseren we u om in contact te treden met ons. Bij Amsterdamse Huizen Maatschappij staat een vlotte verkoopprocedure voorop. Wij kopen alle soorten huizen direct aan, zonder tussenkomst van dure makelaars of notarissen. Daarnaast betrekken we u actief bij het opstellen van de verkoopcondities. Ons doel is om u zorgeloos te laten verkopen, van aanvraag tot overdracht. Als u aanzienlijke kosten wilt vermijden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Huis verkopen aan een bekende? Hier moet u op letten

Een huis verkopen aan een bekende lijkt in eerste instantie voordelig. U hoeft immers geen makelaar te benaderen, geen hoge kosten te betalen en geen langdurig traject te doorlopen. Bovendien kunt u uw woning aanbieden voor een lage prijs en zo uw kennis of familielid ontzorgen. Echter zijn er een aantal nadelen verbonden aan een dergelijke verkoop. Allereerst kan het zijn dat u vanwege de lage verkoopprijs schenkbelasting moet betalen. Hier zit u waarschijnlijk niet op te wachten. Daarnaast heeft u vaak geen juridische zekerheid als u uw huis gaat verkopen aan een bekende. 

Een directe verkoop zonder makelaar

Een huis verkopen aan een bekende kan ongunstig uitpakken. Als u toch uw huis wilt verkopen zonder makelaar, hoge kosten of andere onzekerheden, is het wellicht verstandiger om ons uw huis te verkopen. Bij ons is er geen sprake van een langdurig traject met hoge makelaars- of notariskosten. Daar komt bij dat het verkooptraject vlot zal verlopen. Tegelijkertijd weet u wat u van ons kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. 

 

Geheel zonder verplichtingen kunt u een bod op uw woning aanvragen. Uw aanvraag wordt op korte termijn beantwoord met een voorlopig voorstel. Als u hiermee akkoord gaat, plannen we graag een bezichtiging met u in. De taxateur kan zo de waarde van uw woning nauwkeurig vaststellen. Vervolgens brengen we een definitief bod uit. Dit verplicht u tot niets. Nadat u besluit om ons uw huis te verkopen, gaan we aan de slag met de koopovereenkomst. Het is goed om te weten dat u daarbij inspraak heeft. We betrekken u graag met het vaststellen van de verkoopvoorwaarden. Hierna volgt een soepel en vlot verkooptraject. Het verkoopbedrag ontvangt u op de overdrachtsdatum.  

Renovatie en verduurzaming na de verkoop

Als u uw huis wilt verkopen aan een bekende, vindt u het waarschijnlijk belangrijk dat uw woning in goede handen is. Zeker als u hier jarenlang in heeft gewoond. We garanderen u dat we goed omgaan met de woning. Dat houdt onder meer in dat we na de verkoop een renovatie uitvoeren. Ook kijken we of we de woning kunnen verduurzamen. Op deze manier voegen we enerzijds waarde toe aan uw woning. Anderzijds leveren we een bijdrage aan het verbeteren van de leefbaarheid in Amsterdam. 

Gunstige voorwaarden

Een belangrijke reden waarom mensen ervoor kiezen om hun huis te verkopen aan een bekende, is de flexibiliteit. Wanneer u zonder makelaar een huis verkoopt, krijgt u weliswaar niet snel te maken met harde onderhandelingen. Dat betekent alleen nog niet dat dit voordelig uitpakt. Bij ons krijgt u echter te maken met zekerheid én flexibiliteit. Wij bieden u graag flexibiliteit door middel van uitstekende verkoopvoorwaarden. U kunt ons namelijk elk type woning verkopen. De onderhoudsstaat is daarbij niet van belang, want een eventuele renovatie na de verkoop nemen we voor eigen rekening. Daarnaast kan het verkooptraject vlot worden doorlopen. 

Een soepel verkooptraject

Als u uw huis gaat verkopen aan een bekende weet u niet altijd waar u aan toe bent. Wij streven ernaar om het traject zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om de overdrachtsdatum naar eigen wens vast te stellen. Het is ook een optie om alvast een voorschot te ontvangen. Dit maakt de overgang naar uw nieuwe woning heel wat soepeler. Of u nu een appartement, vrijstaande woning of tussenwoning wilt verkopen, u kunt altijd een aanvraag doen voor een bod. Geef daarbij vooral aan wat uw wensen zijn, want we denken graag met u mee.

Vrijblijvend een bod aanvragen

Denkt u erover om uw huis te verkopen aan een bekende? Wellicht is het dan voordeliger om bij ons een aanvraag te doen. Amsterdamse Huizen Maatschappij koopt uw woning direct voor eigen rekening. Hierbij is geen sprake van voorbehoud van financiering. U bent bij ons verzekerd van een zorgeloos verkooptraject. Als u nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, neem dan vooral contact met ons op. We zijn telefonisch: 020-2612326 en via e-mail: intro@amsterdamsehuizenmaatschappij.nl bereikbaar, Voor vragen staan we u vriendelijk te woord.       

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden enkel opstellen van het vrijblijvende bod.

Daarom kiest u voor de Amsterdamse Huizenmaatschappij

Daarom kiezen verkopers voor ons

Ervaringen van onze klanten

Esther
Tweede Leliedwarsstraat
Lees verder
Mijn huis was direct verkocht voor een goede prijs. Aanrader!
K. in ’t Veld
Admiraal de Ruijterweg
Lees verder
Super partij, geen extra kosten en ik kon rustig op zoek naar een nieuwe woning
Dirk Rademaker
De Lairessestraat
Lees verder
Duidelijke communicatie, fijn om mijn huis aan te verkopen. Betrouwbaar bedrijf
L. de Hoop
Eerste Jan Steenstraat
Lees verder
Mijn huis was in slechte staat. Toch kopen ze het. Erg opgelucht, blij met de verkoop
Vorige
Volgende

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Wij kopen alle soorten huizen en panden